Dhoma Ekonomike e Gruas bëri hapjen e saj zyrtare.

Dhoma Ekonomike e Gruas bëri hapjen e saj zyrtare.

Foto Eventi 2

foto eventi 00

Foto Eventi 3


Previous
Next
Dhoma Ekonomike e Gruas bëri hapjen e saj zyrtare në Hotel Rogner.Dhjetëra gra sipërmarrëse dhe përfaqësues të institucioneve publike dhe private u bënë pjesë e këtij eventi.Fuqizimi i gruas cilësohet si një nismë jetike, sidomos sot kur ekonomia është prekur ndjeshëm nga efektet Covid.Në fjalën e mirëseardhjes, kryetarja e Dhomes Antonela Hako, theksoi se Dhoma do të jetë një zë dhe do të ofrojë kërkesa por edhe propozime për zgjidhe.Eventi u përshëndet nga ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj, ministri i Sipërmarrjes Eduard Shalsi, Sekretarja e përgjithshme e RCC Majlinda Bregu dhe drejtuesja e Dhomës Ekonomike të Gruas në Kosovë Afërdita Saraçini-Kelmendi.Sfida të reja na presin! Antonela Hako, Albana MucajValbona BegolliKlodiana AjaziAntoneta NdrekaYlldise Brahimi