Dhoma Ekonomike e Gruas

AKTIVITETE

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit mid...
Takimi i zhvilluar me zonjën Jorida Tabaku
Eventi online “Një gotë verë!”
Dhoma Ekonomike e Gruas bëri hapjen e saj zyrtare...
Fokus grup në bashkëpunim me Swisscontact
Trajnimi mbi Sipërmarrjen Financiare
Takim me gratë sipërmarrëse në Berat
Drejtuese të Dhomës Ekonomike të Gruas takuan z...
Dhoma Ekonomike e Gruas ka nisur takimet dhe aktiv...
Drejtuese të Dhomës Ekonomike të Gruas u takuan...
U zhvillua takimi midis Dhomës Ekonomike të Grua...
Takim me zonjën Monika Kryemadhi mbi çështjet ...
Realizohet takimi midis Dhomes Ekonomike te Gruas ...
Nënshkrimi i memorandumit me UET
Takim në ambientet e Bashkisë së Tiranës
Dhoma Ekonomike e Gruas në Shqipëri – Dhom...