Dhoma Ekonomike e Gruas

THEMELUESET

 • Antonela Hako

  Kryetare e Dhomës Ekonomike të Gruas (Hako shpk)

  Rrugëtimi i saj pasqyron udhëzimet më të mira për të zhvilluar karrierë. Pas përfundimit të studimeve në Fakuletin Ekonomik në Financë në vitin...

  Shiko profilin
 • Antoneta Ndreka

  Presidente nderi e Dhomës Ekonomike të Gruas (Lufra shpk, Dukat shpk)

  Antoneta Ndreka është bashkëthemeluese e LUFRA sh.p.k. dhe ujit Dukat. Antoneta ka mbajtur me sukses për më shumë se 27 vite pozicionin e Drejtores së...

  Shiko profilin
 • Valbona Begolli

  Nënkryetare e Dhomës Ekonomike të Gruas (Albpastrim shpk, Albsolution shpk, Albacademy shpk)

  Valbona Begolli është sot themeluese e grupit të përbërë nga tri kompani, Albpastrim, Albacademy dhe Albsolution, ndërsa drejton Albacademy. Prej më...

  Shiko profilin
 • Alida Kondi

  Nënkryetare e Dhomës Ekonomike të Gruas (Qendra për Promovimin e Konkurrueshmërisë)

  Ndërmarrje të vogla dhe të mesme e njohin, por edhe organizata rajonane e ndërkombëtare. Alida Kondi, e diplomuar në fushën e ekonomisë në manaxhim...

  Shiko profilin
 • Klodiana Ajazi

  Themeluese & Drejtor Ekzekutiv e Dhomës Ekonomike të Gruas (Inovess Construction and Management, Novus Marketing and Advertising)

  Klodiana Ajazi është një sipërmarrëse e cila drejton kompanitë “Inovess Construction and Management” dhe “Novus Marketing and Advertising”. Në...

  Shiko profilin