Dhoma Ekonomike e Gruas

Takim me zonjën Monika Kryemadhi mbi çështjet e lehtësimit financiar dhe konkurueshmerisë në sipërmarrje.

Konkurrenca e ndershme dhe lehtësimi i kushteve të financimit ishin çështjet që u theksuan gjatë takimit që Dhoma Ekonomike e Gruas zhvilloi me Kryetaren e Lëvizjes Socialiste për Integrim Monika Kryemadhi dhe anëtaret e Kryesisë.
Dhoma ndau pikëpamjet mbi politikat që i nevojiten biznesit. Sot gjatë situatës Covid, vështirësitë e sipërmarrjes janë rritur, ashtu si edhe numri i sipërmarrjeve të mbyllura.
Gjatë takimit u theksua nevoja e rritjes së eksporteve dhe domosdoshmërisë së pajisjes së prodhimeve shqiptare me certifikata, që mundësojnë eksportin në BE.