Dhoma Ekonomike e Gruas

Takimi i zhvilluar me Ambasadorin e Gjermanisë në Tiranë

 
Prezantimi dhe gjetja e mundësive të bashkëpunimit ishte pjesë e takimit që drejtuese të Dhomës Ekonomike të Gruas zhvilluan me Ambasadorin e Gjermanisë në Tiranë dhe përfaqësues të Dhomës së Tregtisë Gjermane, Diha.
Në një situatë të pazakontë për shkak të pandemisë, forcimi i urave të bashkëpunimit është një mundësi e mirë për ekonominë e vendit.