“Women Innovative Start-ups”

Dhoma Ekonomike e Gruas në bashkëpunim  me Ambasadën e Izraelit në Shqipëri  hap thirrjen e aplikimit për projektin “Women Innovative Start-ups” për sipërmarrjet inovative për gratë dhe vajzat.

Një projekt që synon të inkurajojë dhe promovojë gratë dhe vajzat sipërmarrëse ose ato të cilat aspirojnë të përfshihen në sipërmarrje dhe të orientohen drejt inovacionit dhe teknologjisë.

Thirrja do të vazhdojë të jetë e hapur  deri me datë 14 Qershor 2023, ora 17:00.

Apliko tani!

 

FORMULARI I APLIKIMIT

THIRRJE PER APLIKIM