SmartX Europe – European Smart Textiles Accelerator

SmartX Europe – European Smart Textiles Accelerator

📢Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) njofton se është hapur thirrja e tretë për SmartX Europe.

#SmartX është një program europian që nxit inovacionin duke mbështetur financiarisht sipërmarrjet në sektorin e tekstileve.

✅Nëse jeni një sipërmarrje e vogël dhe e mesme #NVM #SME dhe operoni në sektorin e tekstileve #SmartTextiles ju mund të aplikoni dhe përfitoni:

➡ 60,000 €uro
➡ Deri në 200 orë trajnim falas

👉Dërgoni shprehjen tuaj të interesit deri në 15 Janar 2021

Më shumë informacion mbi thirrjen dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në linkun

👉https://lnkd.in/d8YBDMV