Dhoma Ekonomike e Gruas

Vlerësimi I biznesit dhe falimentimi në kohën e covid-19

  • Dhjetor 10 - Korrik 19, 2024
  • 12:00 to 14:00

Dhoma Ekonomike e Gruas ,  në bashkëpunim me   Unionin e Dhomava të Tregtisë dhe Industrisë  në Shqipërisë si dhe Korporatën Financiare Ndërkombëtare  organizon trajnimin me temë  ‘’Vlerësimi I biznesit dhe falimentimi në kohën e covid-19”.

Ky trajnim do t’u shërbejë sipërmarrjeve për të adresuar sfidat me të cilat janë përballur përgjatë këtyre muajve.  Gjithashtu trajnimi do të analizojë:

  1. Bazat e Vlerësimit të Biznesit.
  2. Vlerësimit të biznesit në kontekstin e kuadrit ligjor shqiptar të falimentimit.
  3. Metodat kryesore dhe mënyrën se si debitorët në vështirësi për shkak të pandemisë COVID-19 mund të kryejnë vlerësimin, si hapi kryesor në ristrukturimin financiar për të ruajtur biznesin e tyre të shëndetshëm.

Trajnimi do të zhvillohet online.

 

SHARE[addtoany]