Dhoma Ekonomike e Gruas

Trajnim mbi marketingun online dhe shitjet

  • Dhjetor 21 - Tetor 15, 2020
  • 13:00 to 15:00

Pëshkrimi i eventit

Dhoma Ekonomike e Gruas organizon konferencën për të diskutuar problematikat reale të gruas në biznes në ditët e sotme.

SHARE[addtoany]
2020-12-21 13:00 2020-10-15 15:00 Europe/London Trajnim mbi marketingun online dhe shitjet Testing Different Event Not indicated
save event to calendar
past event
1