Dhoma Ekonomike e Gruas

Inagurimi i Dhomës Ekonomike të Gruas

  • Tetor 1, 2020
  • 18:00
  • Rogner, AL, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 1001

Pëshkrimi i eventit

Për një nisje të mbarë dhe të suksesshme, grate do të lançojnë Dhomën Ekonomike të Gruas sëbashku me një grup biznesesh dhe institucionesh.

SHARE[addtoany]
2020-10-1 18:00 2020-10-1 Europe/London Inagurimi i Dhomës Ekonomike të Gruas Testing Different Event Rogner, AL, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, 1001
save event to calendar
past event
2