Dhoma Ekonomike e Gruas

Finalizimi i konkurist IDEA

@IDEA mbylli rrugëtimin e vështirë dhe të bukur të këtij viti, me finalistët dhe fituesit e startup-eve më interesante. Dhoma Ekonomike e Gruas mbështet komunitetin startup, duke uruar për ta konsulencë dhe mundësi praktike në sipërmarrjet e fushave të ndryshme. Kryetarja e Dhomës Antonela Hako ishte pjesë e jurisë së konkursit final.
Suksese më tej @IDEA dhe të gjithë sipërmarrësve të rinj
SHARE[addtoany]
past event
0