Dhoma Ekonomike e Gruas

Bëhet inagurimi i Dhomës Ekonomike të Gruas

Dhoma Ekonomike e Gruas bëri hapjen e saj zyrtare në Hotel Rogner.
Dhjetëra gra sipërmarrëse dhe përfaqësues të institucioneve publike dhe private u bënë pjesë e këtij eventi.
Fuqizimi i gruas cilësohet si një nismë jetike, sidomos sot kur ekonomia është prekur ndjeshëm nga efektet Covid.
Në fjalën e mirëseardhjes, kryetarja e Dhomes Antonela Hako, theksoi se Dhoma do të jetë një zë dhe do të ofrojë kërkesa por edhe propozime për zgjidhe.
Eventi u përshëndet nga ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj, ministri i Sipërmarrjes Eduard Shalsi, Sekretarja e përgjithshme e RCC Majlinda Bregu dhe drejtuesja e Dhomës Ekonomike të Gruas në Kosovë Afërdita Saraçini-Kelmendi.

Sfida të reja na presin! Antonela Hako, Albana Mucaj

Valbona Begolli

Klodiana Ajazi

Antoneta Ndreka

Ylldise Brahimi

SHARE[addtoany]