Women economic chamber

Eventi online "Një gotë verë!"

Po lëmë pas një vit të vështirë, ku gratë sipërmarrëse, krahas sfidave të zakonshme të biznesit duhej të përballeshin me ujërat e trazuara të një viti krejt ndryshe. Por ja ku jemi. Duke uruar për një vit më të mirë gratë në biznes u bënë pjesë e takimit të fundit të Dhomës Ekonomike të Gruas. Ne një gotë verë përpara, ne ndamë vlerësimet dhe urimet tona për një vit më të mirë e të begatë