Women economic chamber

OUR BUSINESS MEMBERS

AGJENSIA RAJONALE E ZHVILLIMIT

Fondacioni Agjensia Rajonale e Zhvillimit (S.M.E.) Vlorë është krijuar në Prill të vitit 1998 si një element i shoqërise civile për të ndihmuar në zhvillimin ekonomik dhe shoqëror të Rajonit të Vlorës e më gjerë. Ky Fondacion mbështet zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik të rajonit të Vlorës dhe Shqipërisë.

ALBGROUP

Albgrup holds under its name 4 companies and more than 9 years of experience in entrepreneurship for the sanitation, cleaning, distribution, technology and tourism sectors.

ALBPASTRIM

Albpastrim offers a variety of services based on 11 years of experience in cleaning, sanitation and disinfection, implementing innovative solutions based on the latest technology trends and industry-specific needs.

ALBSOLUTION

Albsolution is a partner with many businesses in every industry to provide efficient technical, eco-friendly and low cost solutions, providing a wide range of products, with quality representation of many international brands.

ALBACADEMY

Albacademy brings together the best experts in various fields who aim to develop consultancy or training by applying best practices, not just their own experience.

BOLD BISTRO

Technology. Unique taste. Selected ingredients. Italian & Mediterranean Cuisine. In addition to a variety of flavors, we use the latest technology in the preparation of dishes. Fast and professional service!

BOLDCREST

Marketing company, that offers services such as Branding, Design, Digital Marketing, etc.

BOTIMET TOENA

TOENA Publishing House started its activity in January 1993. Since the day of its establishment it has published about 2650 titles by the most prominent scholars of scientific and university institutions, informative books, publications from national history and traditions, methods for learning foreign languages, various dictionaries, manuals for specialists and professionals, artistic literature by Albanian and foreign authors, as well as various albums and maps.

DUKAT

Dukat is a new company created in 2017, part of Lufra, a consolidated company for over 27 years in the market . Our main mission is to take care of the health of our customers by providing maximum water quality, untouched, as created by nature.

HAKO

Its main activity is the processing of meat into over 70 types of sausages, bacon and marinated products. The company has a factory with a capacity of over 4000 tons of production per year and employs over 200 employees. Hako is present with its products in all cities and villages of Albania.

INOVESS

Inovess Construction and Management është një kompani ndërtuese e cila ofron në treg zbatimin cilësor të projekteve ndërtimore civile dhe industriale. Me skuadra specialistësh, me një eksperiencë të gjatë pune në ndërtim, Inovess, garanton mbylljen e ciklit të ndërtimit duke ofruar zgjidhje teknike, rrespektuar afatet e punimeve dhe kursyer kohë e kosto për klientin. Gjithashtu Inovess ofron edhe shërbimin e menaxhimit të projekteve ndërtimore rezidenciale dhe turistike duke siguruar përfitime të larta për klientët tanë.

KALLZ

It is a social development and entertainment center, that enables children from first to sixth grade to be able to benefit from all the necessary services, such as: educational support, healthy food, transport, socialization, various courses and activities that are informative and entertaining, as well as the organization of birthday parties.

LUFRA

The milk processing factory "Lufra" was founded in 1992 and our work has been improving since then. From the very beginning as a simple workshop, improvised in an indoor room, we have conveyed the same spirit and working principles, which have rewarded us with the exponential increase of our production capacities, expansion of the range of products, and service of the widest customer market throughout Albania.

NOVUS MARKETING & ADVERTISING

Novus është një kompani transformimi e bazuar në kreativitet. Ne ofrojmë një gamë të larmishme shërbimesh në fushën e reklamave indoor & outdoor si dhe në marketing. Në prodhimin e reklamave, Novus realizon çdo projekt indoor dhe outdoor duke garantuar cilësinë e materialit, origjinalitetin e idesë dhe zgjidhje efiçente teknike. Që në fillesat tona, i kemi kushtuar një rëndësi të veçantë programimit, digjitalizimit dhe zgjidhjeve IT. Pjesë e protofolit tonë ndër vite janë projekte të veçanta në programim duke ndërtuar sisteme të ndryshme inovative, web application, aplikacione IOS dhe Android, website e-commerce dhe jo vetëm, me gjuhë të ndryshme programimi.

QENDRA PER PROMOVIMIN E KONKURRUESHMERISE

The Center for the Promotion of Competitiveness (CCP) is an Albanian non-profit organization that supports business development, entrepreneurship, SME policies, social economy, employment, tourism and cultural heritage through the implementation of projects and consulting services.

TALÍSE BEAUTY AND SPA

Talíse ... where well-being and beauty become one! A warm and welcoming environment from where you will not want to leave, after you have experienced all the services offered in record time. Personalized service for all your needs of well-being, aesthetics and beauty. Through the most efficient techniques and apparatus, you can perform various aesthetic treatments, both for the face and the body. Talíse Beauty & Spa, the most innovative center of relaxation, where the rituals of the most ancient traditions by professionals are applied ... All favors of being perfect!

Agjensi Zanat Magjike Real Estate

Në shërbim të klientëve Agjensi Zanat Magjike ka startuar në vitin 2014 me shitjen e pasurive të paluajteshme me zyrën në qendër Bulevardi 18 Shtatori në rrethin e Gjirokastrës. Klienti për ne është prioritet mundohemi ti shërbejmë në mënyrën më të mirë me kushtet dhe informacionin sa më të shpejt dhe korrekt dhe një shërbim me shumë profesionalizëm.

Next Promotion & advertising

Next Promotion & Advertising është një kompani që operon me këtë emer në fushën e reklamës prej 8 vitesh. NEXT Promotion & Advertising ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh në fushën e reklamës dhe promocionit duke i ofruar kështu klienteve të saj opsionin favorit ONE STOP SHOP. Shërbimet tona fillojnë që nga idejimi i dizajnit grafik e duke vazhduar te printimi e montimi.

Albania Rafting Grup

Albania Rafting Group (ARG) është e para organizatë sportivo-turistike në Shqipëri, themeluese e Federatës Shqiptare të Rafting, anëtare me të drejta të plota në Federatën Botërore të Rafting. Pasioni për natyrën dhe sportin i shndërruar në mision. Misioni për promovimin e Shqipërisë nëpërmjet zhvillimit të veprimtarisë së rafting sipas standardeve ndërkombëtare, në përputhje të plotë me respektin për natyrën dhe mbrojtjen e mjedisit. Kompleksi turistik "Hotel Castle Park",Berat

Amadori

Amadori është distributor ekskluziv i kompanisë italiane me të njëjtin emër tashmë prej 30 vitesh në Shqipëri. Amadori është ndër liderët kryesorë në sektorin agro-ushqimor italian e ndër më të mëdhenjtë në Bashkimin Europian për prodhime të gatshme me bazë mishi pule e gjeldeti. Kompania jonë ofron shpërndarje me shumicë në gjithë tregun shqiptar të produkteve 100% Italiane të freskëta dhe të ngrira. Ne qendër të misionit tonë qëndron gjithmonë Cilësia.

DALMAR

Kompania DALMAR shpk krijuar në vitin 2008, operon në tregun shqiptar me aktivitetin në shitjen e produkteve si këpucë, veshje dhe aksesorë të markave luksoze Italiane TOD’S, HOGAN, FAY dhe ROGER VIVIER. Kompania zotëron ekskluzivitetin për përfaqesimin e markave në Shqipëri dhe Ballkan. Në 13 vite eksperiencë në tregun shqiptar, kompania ka reflektuar strukturim organizativ, numër më të lartë stafi si dhe rritje të treguesve financiare duke u fokusuar në:Rritje e synuar progresive në volumin e shitjeve. Rritje e klientëve të rinj.Mirëmbajtje e klientëve egzistues dhe rritje e portofolit outstanding. Mundësi partneriteti dhe zhvillim tregu në ballkan. Shërbim i personalizuar dhe dedikuar për një kategori të caktuar. Informatizimi i sistemit të shitjeve dhe aplikimi i skemave insentive individuale.

Fenix I.C

Fenix I.C operon në fushën e përpunimit ushqimor me produkte kryesore ullirin e cilësisë së pare dhe peshkun aciuge. Kompania ushtron aktivitetin e saj në një stabiliment me siperfaqje 24,000m2, të pajisur me makineri moderne dhe konform standarteve europiane. Fenix I.C punëson mbi 300 punonjës dhe eksporton produktet e përpunuara në tregjet Europiane.

Dea Lines

Agjenci Turistike

Klas Gold Elbasan

Sherbime, riparime argjendarie, blerje, shitje te tyre

Elite Beauty lounge

Qender parukeri estetike

Easy pay albania

Rimbushje elektronike, pagesa per uje, energji elektrike, telefon etj.

AbacusFinancial Services

Sherbime kontabiliteti

M&S Distribution

Distribucion, tregetim me shumice, pakice te produkteve te higjenes

Shoqata e Ushqimit

Hoteleri-Turizem,konsulence

Orion Construction

Ndertimi I godinave te banimit dhe sherbimit

Kalaja e Tiranes

Menaxhimi I bar dhe restoranteve

Elisabeta Gjonpali

Keshillim psikologjik-psikoterapi

SOLARON sh.p.k.

Energjetike - Energji e Rinovueshme SOLARON sh.p.k. është implementuesi i parë fotovoltaik në Shqipëri, themeluar në vitin 2015 nga një sipërmarrëse dhe inxhiniere femër. Ne projektojmë, instalojmë dhe mirëmbajmë sisteme fotovoltaike për prodhimin e energjisë me qëllim vetëkonsumin ose shitjen e energjisë së gjelbër nga dielli. Gjithashtu, SOLARON sh.p.k. si nje ESCo siguron reduktimin e shpenzimeve tuaja të energjisë duke ndërhyrë me metoda inxhinierike dhe pajisje inteligjente, përmes Kontratave për Performancën Energjetike. Nëse objektivi juaj janë investimet e qëndrueshme, një investim në sistem fotovoltaike nga 50 kW e deri në disa MW, ne ju garantojmë zgjidhje fotovoltaike të optimizuara, të tipit ‘me-çelësa-në-dorë’. Llogarit sa panele ju duhen përmes Llogaritësit Diellor të SOLARON sh.p.k. Ne i konsiderojmë teknikat tona të projektimit dhe shërbimet e konsulencës një risi në sektorin energjetik fotovoltaik lokal. Ne jemi tepër entuziastë që kemi sjellë në Shqipëri disa prej markave lider në industrinë e fotovoltaikëve. Ndër arritjet e SOLARON sh.p.k. theksojmë ndërtimin e të parit Sistem Fotovoltaik për Vetëkonsum me kontratë të rregullt me operatorin e sistemit të shpërndarjes në Korrik 2019, projektimin dhe ndërtimin e të parit objekt NZEB në Shqipëri, promovimin e burimeve të rinovueshme të energjisë që në vitin 2015, eksperiencë ndërkombëtare në projekte fotovoltaike, menaxhim të projekteve nga ekspertë me çertifikata ndërkombëtare, etj. Stafi ynë përbëhet nga inxhinierë të apasionuar pas teknologjisë, natyrës për të cilët profesionalizmi ka një rëndësi supreme. SOLARON shpk garanton që sjell në Shqipëri modulin fotovoltaik më eficient në botë të disponueshëm në treg në atë moment.