Establishment of the Women's Economic Chamber

Interesi i përbashkët i një grupi grash sipërmarrëse dhe profesioniste për të ndikuar në shoqëri për fuqizimin e sipërmarrjes dhe karrierës femërore, konkretizohet tek DHOMA EKONOMIKE E GRAVE.
Pas dhjetëra vitesh përvojë në fusha të ndryshme të biznesit dhe konsulencës, ky grupim grash ka mundësi të sinkronizojë njohuritë, energjinë dhe dëshirën për kontribut, në mënyrë që ta përcojë edhe tek shumë sipërmarrje të tjera.

OUR SERVICES

Our objective is to create opportunities for training entrepreneurs, whilst producing the best ideas and monitoring their progress.

Small business


Medium level enterprise


Large enterprise

NEWS


 • “Women Innovative Start-ups”

  Dhoma Ekonomike e Gruas në bashkëpunim  me Ambasadën e Izraelit në Shqipëri  hap thirrjen e aplikimit për projektin “Women Innovative Start-ups” për sipërmarrjet inovative për gratë dhe vajzat. Një projekt që synon të inkurajojë dhe promovojë gratë dhe vajzat sipërmarrëse ose ato të cilat aspirojnë të përfshihen në sipërmarrje dhe të orientohen drejt inovacionit dhe teknologjisë. Thirrja do të vazhdojë të jetë e hapur  deri me datë 14 Qershor 2023, ora 17:00. Apliko tani!   FORMULARI I APLIKIMIT THIRRJE PER APLIKIM

  June 2, 2023
  Read more • SHUM, një organizatë në shërbim të turizmit dhe kulinarisë Nuk është e lehtë të punosh në kushtet e pandemisë në një sektor si turizmi. SHUM, Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies ka vazhduar të operojë duke mundësuar impakt në treg. Për sfidat dhe mësimet nga kriza flet Ardeta Koçi, drejtuese e SHUM. SHUM është anëtare e Dhomës Ekonomike të Gruas. Prej sa kohësh jeni në biznes dhe si nisi rrugëtimi juaj në këtë fushë? Krijimi i Shoqatës së Ushqimit dhe Mirëqënies lindi si përgjigje e nevojës së vazhdueshme për standarde të përmirësuara në industrinë e restoacionit dhe mikëpritjes. Ne të gjithë

  October 8, 2021
  Read more •         Alma Spathara, Albanian Rafting: Zgjedh të sfidoj veten, grate munden   Plot energji dhe pasion për punën dhe për jetën Alma Spathara ka gjetur formën më të mire për të tejkaluar sfidat e Covid. Përshtatja me strategji e plane të reja pune, më shumë fleksibilitet, po e mundëson jo vetëm tëmbijetojë por të ketë sukses edhe në këto kohë të vështira.   Pandemia është gati prej nji viti mes nesh. Cilat kanë qenë sfidat tuaja si sipërmarrëse në këtë periudhë?   Përhapja e Coronavirus COVID-19 përfaqëson një sfidë të rëndësishme dhe në zhvillim për sektorin e

  March 12, 2021
  Read more • Pandemia është gati prej nji viti mes nesh. Cilat kanë qenë sfidat tuaja si sipërmarrëse në këtë periudhë? Çfarë keni mësuar nga kjo kohë e pazakontë dhe çfarë keni ndryshuar në strategjinë e punës, për t’iu përshtatur një situate të jashtëzakonshme apo edhe për të siguruar rritje?Pandemia tashmë është prezente prej 1 viti në Shqipëri. Situatë e jashtëzakonshme! Nuk e kishim menduar asnjëherë. Kisha vite në punën dhe biznesin tim, gjatë gjithë kohës biznesi ka vështirësitë e veta, por të jep dhe kënaqësi, kur sheh që puna ecën mirë. Krenohesh me nxënësit që mbarojnë shkollën në institucionet “Numani” dhe studiojnë

  March 10, 2021
  Read more

Join us!


Click here

EVENTS


Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Dhomës Ekonomike të Gruas Kosovë G7 dhe Dhomës Ekonomike të Gruas Shqipëri WECA

The Women's Economic Chamber in collaboration with Swisscontact held a focus group on curricula in the food processing industry

The Women's Economic Chamber in collaboration with Swisscontact held a focus group on curricula in the food processing industry

Founders

Antonela Hako
Antonela Hako
Antoneta Ndreka
Antoneta Ndreka
Alida Kondi
Alida Kondi
Klodiana Ajazi
Klodiana Ajazi
Ylldise Ibrahimi
Ylldise Ibrahimi
Irena Toçi
Irena Toçi
Albana Muçaj
Albana Muçaj

Business partners