Dhoma Ekonomike e Gruas

Dhoma ekonomike e Gruas i bashkohet fushatës ndërkombëtare “16 ditët e aktivizimit kundër Dhunës Ndaj Grave”.
👉Kjo është një fushatë ndërkombëtare që zhvillohet çdo vit në Shqipëri. Fushata nis në 25 nëntor, Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave deri në 10 dhjetor, Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut. Ajo shërben për të rritur ndërgjegjësimin dhe parandaluar dhunën ndaj grave, që është një ndër format më të rënda të shkeljes së të drejtave të grave