Dhoma Ekonomike e Gruas

Bëhuni pjesë e takimit virtual “Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event”

Bëhuni pjesë e takimit virtual “Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event”, datë 14-15 Tetor 2020.

EEN – Albania në cilësinë e bashkëorganizatores, ju fton të merrni pjesë në eventin virtual “Istanbul Fintech Week 2020 Matchmaking Event”, i cili do të zhvillohet në datat 14- 15 Tetor 2020.

Istanbul Fintech Week 2020 është një event dhe platformë ndërkombëtare ku sipërmarrësit, investitorët, profesionistët, drejtuesit nga e gjithë bota mblidhen për të diskutuar mbi fushën e inovacionit financiar dhe teknologjive (Fintech), si edhe mbi trendet dhe zhvillimet më të fundit mbi inovacionin.

https://een.al/istanbul-fintech-week-2020-matchmaking-event-date-14-15-tetor-2020/?lang=sq