Dhoma Ekonomike e Gruas

SmartX Europe – European Smart Textiles Accelerator

📱Enterprise Europe Network -Albania (EEN-Albania) njofton se Ă«shtĂ« hapur thirrja e tretĂ« pĂ«r SmartX Europe.

#SmartX është një program europian që nxit inovacionin duke mbështetur financiarisht sipërmarrjet në sektorin e tekstileve.

✅NĂ«se jeni njĂ« sipĂ«rmarrje e vogĂ«l dhe e mesme #NVM #SME dhe operoni nĂ« sektorin e tekstileve #SmartTextiles ju mund tĂ« aplikoni dhe pĂ«rfitoni:

➡ 60,000 €uro
➡ Deri nĂ« 200 orĂ« trajnim falas

👉DĂ«rgoni shprehjen tuaj tĂ« interesit deri nĂ« 15 Janar 2021

Më shumë informacion mbi thirrjen dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në linkun

👉https://lnkd.in/d8YBDMV