Dhoma Ekonomike e Gruas

Krijimi i Dhomës Ekonomike të Gruas

Interesi i përbashkët i një grupi grash sipërmarrëse dhe profesioniste për të ndikuar në shoqëri për fuqizimin e sipërmarrjes dhe karrierës femërore, konkretizohet tek DHOMA EKONOMIKE E GRAVE. Pas dhjetëra vitesh përvojë në fusha të ndryshme të biznesit dhe konsulencës, ky grupim grash ka mundësi të sinkronizojë njohuritë, energjinë dhe dëshirën për kontribut, në mënyrë që ta përcojë edhe tek shumë sipërmarrje të tjera.

SHËRBIME

Dhoma Ekonomike e Gruas ka në fokus zhvillimin e sipërmarrjes femërore nëpërmjet ofrimit të shërbimeve të ndryshme. Synohet të krijohen bashkëpunime me pushtetin qëndror dhe local, hartimi dhe zbatimi i projekteve të cilat synojnë zhvillimin e sipermarrjes për gratë në biznes, përgatitje programesh trajnimi dhe ofrim trajnimesh profesionale me ekspert vendas dhe të huaj etj.

 • “Women Innovative Start-ups”

  Dhoma Ekonomike e Gruas në bashkëpunim  me Ambasadën e Izraelit në Shqipëri  hap thirrjen e aplikimit për projektin “Women Innovative Start-ups” për sipërmarrjet inovative për gratë dhe vajzat. Një projekt që synon të inkurajojë dhe promovojë gratë dhe vajzat sipërmarrëse ose ato të cilat aspirojnë të përfshihen në sipërmarrje dhe të orientohen drejt inovacionit dhe

  2 Qershor, 2023
 • Ardeta Koçi: Suksesi nuk është kurrë i rastësishëm!

  SHUM, një organizatë në shërbim të turizmit dhe kulinarisë Nuk është e lehtë të punosh në kushtet e pandemisë në një sektor si turizmi. SHUM, Shoqata e Ushqimit dhe Mirëqenies ka vazhduar të operojë duke mundësuar impakt në treg. Për sfidat dhe mësimet nga kriza flet Ardeta Koçi, drejtuese e SHUM. SHUM është anëtare e

  8 Tetor, 2021
 • Alma Spathara, Albanian Rafting: Zgjedh të sfidoj veten, gratë munden.

          Alma Spathara, Albanian Rafting: Zgjedh të sfidoj veten, grate munden   Plot energji dhe pasion për punën dhe për jetën Alma Spathara ka gjetur formën më të mire për të tejkaluar sfidat e Covid. Përshtatja me strategji e plane të reja pune, më shumë fleksibilitet, po e mundëson jo vetëm tëmbijetojë

  12 Mars, 2021
 • Puno fort dhe me pasion. Mesazhi i Suzana Numanit për të rinjtë dhe nxënësit e shkollës Numani

  Pandemia është gati prej nji viti mes nesh. Cilat kanë qenë sfidat tuaja si sipërmarrëse në këtë periudhë? Çfarë keni mësuar nga kjo kohë e pazakontë dhe çfarë keni ndryshuar në strategjinë e punës, për t’iu përshtatur një situate të jashtëzakonshme apo edhe për të siguruar rritje?Pandemia tashmë është prezente prej 1 viti në Shqipëri.

  10 Mars, 2021

Bashkohu me ne!